Skip to content

bet365 mobile

Bet365 Mobile

За всички фенове на спортните залози които искат да имат свободата да залагат навсякъде, предлагаме ви bet365 mobile – мобилна апликация за вашият телефон.

С bet365 вие винаги имате огормен избор от това на какво да заложите, без значение дали е футбол, тенис, бокс или какъвто и да е друг спорт. Както да залагате така можете и да гледате събитието директно с bet365 на живо. Което вече може да се намира и на вашият телефон. Това далеч не е всичко което ви очаква, като можете и даизбирате между множество спортни пазари и начини за залог.

Сайта им е вече достъпен и за мобилните потребители, като само трябва да имате самртфон или таблет с достъп до интернет. След като потърсите сайта им, вие автоматично ще се прехвърлите на мобилната му версия. Там ще откриете всичко което и главният ви предлага. Там вие ще намерите и книгата им със спортни предложения, която е пригодена да работи и на вашето мобилни устройство.

Менюто им е много лесно за използване, което ще направи вашето навигиране още по-бързо. В него ще намерите всички спортове и игри които ви трябват. За всички вече запознати с външният вид на сайта им, ще се срещнете с много сходен дизайн, който веднага ще свикнете.

Залагане на спорт

Тук размера на вашите възможности за поставяне на залог не могат да се сравнят с тези които конкурентите им предлагат. Те са вмъкнали всеки спорт и залог от сайта си към мобилната паликация, като така вие няма да губите удобствата си.

Като допълнение към залозите, вие можете и да разгледате предложенията им за деня. В които те са описали прогнозите си, според които са обосновени и коефициенте им.

Освен многото спортове от които да избирате, можете и да изберете точният за вас метод на залагане. Като тук имате избор от това да заложите на това какъв ще е резултата, кой ще е победител, броя на головете или под/над.

Депозиране и теглене

Както при спортовете им, така и при разлпащането ви ще бъдете изправени пред голям набор от избори.

Можете да осъществите депозита си чрез кредитна карта, електронно портмоне, или банков превод, като това може да се осъществи както през компютъра ви, така и през телефона.

При тегленето нещата са еднакви, като в зависимост от това кой метод сте избрали, времето в което получите средствата си в сметката може да варира.

Промо оферти от bet365 mobile

Всеки нов играч ще бъде посрещнат подобаващо, с началният им бонус от 100% на първият ви депозит. Регистрацията ви ще отнеме само няколко минути, след което можете да вземете вашият бонус.

Като имаме предвид, че това е само началото на тяхните оферти, можете да очаквате още много. Стига да сте постоянни във вашите залози. За почти всеки един спорт можете да  намерите специфични бонуси. За пример ще ви дадем евро футбола, при който взимате 100% още от акумулаторите ви.

Можете да разберете цялата информация на секцията “Промоции” в сайта им.

Помощ на клиенти

Ако се сблъскате с някой проблем вие лесно можете да го разрешите и сами, след като проверите в страницата им за честито срещаните проблеми с отговори в bet365 mobile. В случай, че там няма информация по тази тема, или изпитате забавяне при някой от вашите бонуси, то можете да  потърсите екипа им на момента. Те са достъпни до вас от чат на живо, по телефона или можете да им изпратите имейл. Те ще са максимално бързи в отговора си.

bethouse.eu

DMCA.com Protection Status

Back to top