Динамо Киев – Челси четвъртък 14 Март bet-bg.com

Двубоят между Динамо Киев – Челси ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Динамо Киев се стреми да възстанови известна гордост след първия сблъсъкв Stamford Bridge, макар че само най-оптимистичните фенове ще си помислят, че имат шанс да преобърнат този 3-0 дефицит от миналата седмица.

Коефициентът за победа на Динамо Киев 3.60. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Челси 2.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Динамо Киев – Челси: Двубой Статистика

Челси нямат загуба в последните си 4 мача.
Резултат от първият мач: Челси – Динамо Киев 3-0.
Динамо Киев са в серия от 3 поредни домакински победи.

Динамо Киев – Челси: Прогноза

Челси ще бъде уверен в напредъка в състезанието, но духът им в момента е доста нисък. Те допуснаха точки у дома срещу Уолвс през уикенда в това, което може да бъде описано само като слабо представяне. Те бяха бавни и летаргични за по-голямата част от мача и само късния еквалайзер от тях спаси точка в края.

Сините всъщност са спечелили шест от последните си 11 състезателни мача, а представянето им като гост е по-добро отколкото на домашния терен. Те може да са спечелили последните си две гостувания, но преди това са загубили четири мача и не са успели да отбележат нито един гол в това време. Като погледнем назад, те имат пет победи, равенство и шест загуби от последните си 12 гостувания във всички състезания.

Това, комбинирано с домашния рекорд на Динамо Киев и факта, че е вероятно да бъде силно завъртяна страна на Челси, прави подкрепата за победата на Динамо Киев или Двойния шанс за Draw да изглежда най-добрата опция в четвъртък, заедно с 1-1 предсказване на точния резултат.

bethouse.eu  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър. Таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG