Дънди Юнайтед – Рос Каунти 19 Март bet-bg.com

Двубоят между Дънди Юнайтед – Рос Каунти ще се проведе на 19 март (вторник) от 21:45 часа в среща от Чемпиъншип на Шотландия. Дънди Юнайтед се намират на 2-ро място, макар че след като не успяха да съберат никакви точки от последния път, сега те са на 11 точки зад настоящите лидери на лигата, които са посетители във вторник.

Коефициентът за победа на Дънди е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Коефициентът за победа на Рос Каунти е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дънди Юнайтед – Рос Каунти: Двубой статистика

Рос Каунти са в победна серия от 4 мача.
Pavol Safranko е голмайстора на Дънди Ютд с 9 гола. Били МакКий има 17 гола за Рос Каунти.
Рос Каунти се намира в победна серия от 6 мача в Чемпиъншип.

Дънди Юнайтед – Рос Каунти: Прогноза

Посетителите са постигнали много по-добри резултати, отколкото са допуснали като гост, докато вече са доказали, че могат да отидат в Tannadice Park и да доминират. Въз основа на това Рос Каунти трябва да има големи възможности и по този начин залогът на посетителите да излязат победители дава много смисъл в тази среща.

bethouse.eu  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър. Таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG