Молдова – Франция петък 22 Март bet-bg.com

Двубоят между Молдова – Франция ще се проведе на 22 март (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Мъжете на Дидие Дешам имат голям шанс да се класират за тазгодишното Европейско първенство, тъй като са най-голямата страна в Група H и са в доста добра форма след победата си на Световната купа през юли.

Коефициентът за победа на Молдова 34.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00Залози за това Франция да победят се приемат с коефициент 1.10. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Молдова – Франция: Двубой статистика

В момента Молдова е класирана на 5-то място в Европа с най-лошото място, като заема 170-то място в световната ранглиста на ФИФА.

Молдова – Франция: Прогноза

Наистина не виждаме Молдова да вкара в този мач, дори да вземе предвид средната защита на Франция. Липсата на таланти за Молдова в съчетание с футболистите, с които разполагат французите, не допринася за постигането на цели, но ние подкрепяме страната, за да получи няколко. Тъй като Молдова не успя да задържи мрежата си празна срещу Люксембург и Казахстан в последните си два мача, ние ще подкрепим проста победа с 3: 0 за Франция. Смятаме, че пазарът на хендикап Франция -2.0 изглежда добър избор за този мач.

bethouse.eu  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър. Таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG