Реал Мадрид – Селта Виго 16 Март bet-bg.com

Двубоят Реал Мадрид – Селта Виго от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 16 март (събота) от 17:15 часа. Всички очи ще бъдат вперени в Зинедин Зидан тази събота, тъй като легендата на Реал Мадрид направи неочаквано завръщане на Бернабеу. Неговото завръщане трябва да вдигне мрака над клуба след отчайващи две седмици.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.18. Равенството в мача е оценено с 7.50. Коефициентът за победа на Селта Виго е 13.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадрид – Селта Виго: Статистика Н2Н

Селта Виго не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Даниел Карвахал има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Реал Мадрид. Хуго Мало е с 10 за Селта Виго.
Селта Виго нямат победа в последните си 6 мача като гост.

Реал Мадрид – Селта Виго: Прогноза

Изглежда доста вероятно да видим някаква реакция от Лос Бланкос, който също се събуди от съня си, за да вкара 4 гола в победа във Валядолид миналия уикенд в последния мач на Сали Солари. Завръщането на Зидан е добра новина за любителите на Isco и Marco Asensio и двамата играчи ще са гладни да се възползват максимално от шанса да съживят кариерата си в Real Madrid. Тъй като Виниций и Гарет Бейл отсъстваха след наранявания, и двамата може да започнат в този мач.

Срещу Селта Виго, която има третия най-голям защитен рекорд на лигата с 1.67 гола на мач, Реал Мадрид можеше да се възползва пълноценно и да претендира за убедителна победа след завръщането на Зидан. Те са имали една седмица почивка, за да се подготвят за това, така че трябва да бъдат по-свежи от физическа гледна точка и да подкрепят апела на Реал Мадрид и над 3.5 гола.

Залозите за Реал Мадрид и двата отбора да отбележи резултат също изглежда добре. Мадрид на Zidane никога не е бил напълно убедителен в защитата си и те са в 9 мача без празна мрежа, така че изглежда вероятно Celta да отбележи в мача.

bethouse.eu  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър. Таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG