Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт 18 Март bet365

Двубоят между Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт ще се проведе на 18 март (понеделник) от 21:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Регенсбург избягваха поражението във всяка от последните си четири срещи, две от които спечелиха и домакините в понеделник трябва да се чувстват уверено преди този мач.

Коефициентът за победа на Ян Регенсбург е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Гройтер Фюрт е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт: Статитика Н2Н

Статистиката на Регенсбург като домакин този сезон: 4-5-3.
Андреас Гайпл има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Регенсбург. Lukas Gugganig е с 8 за Гройтер Фюрт.
Регенсбург нямат загуба в последните си 4 мача.

Ян Регенсбург – Гройтер Фюрт: Прогноза

Посетителите са доставили средно по два гола на гостуващ мач този сезон, допуснали са средно 1.5 очаквани гола. Нещо повече, те са запазили само една празна мрежа от август и са допуснали два или повече гола в седем от последните си мача като гостуващ отбор.

Jahn разполага с необходимите инструменти, за да спечели победата в понеделник вечер, но предвид техните защитни подвизи през този сезон, не очаквайте от тях да го направят по лесния начин.

bethouse.eu  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър. Таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до 100% бонус за акумулаторите на най-добрите местни лиги в Европа. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG