Пари Сен Жермен победи с 1:0 Лион

Неймар отново се превърна в герой за Пари Сен Жермен. Бразилецът отбеляза единствения гол за победата с 1:0 като гост на Лион.

Неймар се разписа в 87-ата минута, след като преди това стражът на Лион Антони Лопеш спаси половин дузина опасни удари на противниковите нападатели.

Успехът на гостите беше заслужен. Отборът на Томас Тухел създаде повече положения за гол, а домакините през целия мач показаха, че биха или доволни на равенство.

Проливният дъжд не попречи на ПСЖ да плете познатите комбинации. Анхел Ди Мария, който блесна при победата над Реал Мадрид в Шампионската лига (3:0), и Ерик Максим Чупо-Мотинг помагаха на Неймар в предни позиции. Лион нападаше с Муса Дембеле и Мемфис Депай.

Първият шанс за гол се откри пред Тома Мюние в 12-ата минута. Белгиецът изскочи на добра позиция в наказателното поле, но Антони Лопеш спаси удара му. В средата на полувремето Депай подаде на Дембеле, но неговият фалцов изстрел не се получи. В ответната атака Неймар се измъкна от двама защитници на Лион, но отново Лопеш внимаваше.

В края на полувремето бразилецът отправи и много добър изстрел от фаул .  Лопеш докосна топката и я изби в корнер. ПСЖ продължи да доминира и през второто полувреме, когато сериозен пропуск направи Ди Мария.

Така се стигна до 87-ата минута и паса на аржентинеца към Неймар, който финтира бранител на домакините и прати топката в долния десен ъгъл на вратата.

Малко след попадението звездата на гостите беше заменен под бурните освирквания на феновете на Лион. За „хлапетата“ това беше втора загуба и 4-и пореден мач без победа в първенството. Отборът на Силвиньо е едва 9-и в класирането.

Всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.