Реал Мадрид победи с 1:0 Севиля

Реал Мадрид е в челото на класирането след успех с 1:0 като гост на лидера преди този кръг Севиля. Карим Бензема реализира гол в 64-ата минута. Тази победа дава глътка въздух на Зинедин Зидан, който беше поставен под прицел в последните седмици. С успеха Реал Мадрид се изравни по точки с първия Атлетик Билбао.

Зинедин Зидан заложи на същия състав от мача с Пари Сен Жермен, с изключение на завръщащия се след наказание Серхио Рамос. Карим Бензема поведе атаката, подкрепян от Гарет Бейл, Хамес Родригес и Еден Азар. Юлен Лопетеги постави най-отпред Люк де Йонг, а зад него разположи

Лукас Окампос, Жоан Жордан и Франко Васкес.

Срещата на “Рамон Санчес Писхуан” започна двуостро. Висока преса от страна на „белите“ им спечели свободен удар в четвъртата минута, от който произтече корнер. След изпълнението на ъгловия удар малко не достигна на Бензема да стреля с глава. В седмата минута южняците се сдобиха с добра възможност след топка на втора греда. Рафаел Варан блокира в малкото наказателно поле, а претенциите за дузпа бяха безпочвени.

В 12-ата Бейл центрира към далечната греда, вратарят не успя да играе с топката, но бранител на севилци изчисти насигурно в корнер. Домакините играеха по-често с кълбото и опитваха да превземат вратата на Тибо Куртоа с множество къси подавания в половината на съперника. Гостите от „Сантиаго Бернабеу“ предпочитаха по-директен стил на игра и на етапи пресираха много високо.

В 32-рата минута Люк де Йонг се извиси при корнер пред вратата на „лос бланкос“.

Той стреля с глава покрай гредата. Първият точен удар към една от двете врати стана факт едва в 35-ата минута. Фернандо самонадеяно реши да се завърти с топка в краката, притиснат от двама, и загуби. Две-три секунди по-късно топката беше в краката на Азар, който стреля от ъгъл към близката греда – Томаш Вацлик беше избрал точна позиция и изби в корнер.

В 38-ата защитата на „бланкирохос“ не беше подготвена и Хамес Родригес много хитро изведе Карвахал. Испанският бек напредна и сам срещу вратаря избра диагонален изстрел. Чешкият страж на севилци успя да избие с крак. В 40-ата Ферлан Менди удари с лакът Хесус Навас, но това остана незабелязано от съдията и неговите помощници. Като цяло полувремето предложи равностойна игра, но гостите създадоха чистите ситуации за гол.

В 64-ата Реал успя да открие резултата. Карвахал беше допуснат да получи отдясно и центрира от аутлинията.

Бензема много добре се издърпа, освобождавайки се от Диего Карлос. Френският нападател насочи с глава точно под напречната греда – 0:1.

В 71-вата резервата Оливер Торес центрира, Де Йонг стреля с глава и топката премина опасно покрай гредата. В 75-ата Серхио Рамос леко дръпна за ръката Лукас Окампос, но това остана незабелязано от съдията, а и Окампос леко преувеличи с падането си. В 78-ата Окампос центрира отдясно, Де Йонг спечели въздушния дуел, но насочването му с глава не беше достатъчно прецизно.
Севиля – Реал Мадрид+23

В 81-вата Лопетеги извади централния си защитник Даниел Карисо и пусна офанзивния Нолито. В 87-ата минута резервата Хавиер Ернандес – Чичарито промуши топката към мрежата, но при очевидна засада, забелязана веднага от страничния рефер. До края мадридчани успяха да удържат трите точки.

Всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.